lu.se

Sommar på KOM 2018

Expeditionen och studievägledningen på KOM har sommarstängt från den 22 juni och öppnar åter den 13 augusti. Våra lärare återkommer i god tid innan terminsstarten men njuter just nu av välförtjänta semestrar. Mycket akuta ärenden hänvisas till vår prefekt Mia-Marie Hammarlin på telefon: 046-222 01 16 eller via e-post: mia-marie.hammarlinkom.luse

Ni har även möjlighet att ställa frågor på vår facebooksida.

För er som sökt någon/några av våra kurser, eller till journalistprogrammet, kommer det första antagningsbeskedet att skickas ut den 13 juli. Då får ni besked om ni är antagna, reserver eller obehöriga. Detta sköts av antagningen.

GLÖM INTE ATT TACKA JA! Senast den 27 juli, annars stryks ni från er plats.

Det andra antagningsbeskedet skickas ut den 2 augusti. Ni som är reserver får då reda på om ni fortfarande är det, eller om ni flyttats upp och ni som inte har tackat ja får besked om att ni är strukna.

Om du har frågor kring själva ansökan och antagningen kan du också vända dig till Antagningsservice

Du som är antagen hittar information om kursintroduktioner på nedanstående länk.

För er som ska skriva omtenta i augusti så gäller följande: Ingen anmälan behövs, dock behöver ni antingen vara registrerade eller omregistrerade så att ni har en aktuell tentakod.

På våra kurshemsidor finner ni ytterligare information om höstens olika kurser.  

Har du frågor av generell karaktär så är studentreceptionen öppen hela sommaren.  De svarar på frågor om bland annat ansökan till universitetet, studier och studentliv. De hjälper också gärna till med praktiska frågor som till exempel att hitta rätt bland Lunds universitets byggnader.

Du hittar dem på St Algatan 4 och de har öppet måndag-torsdag kl 10-13, från 4 juni till och med 16 augusti. Telefon: 046-222 01 00 (mån-tors kl 10-12).

Du kan också ställa frågor till dem på deras Facebooksida eller via e-post: studentreception@lu.se

Information, och kontaktuppgifter, när du har frågor om ditt IT-kontoLU Servicedesk

Lite fler semestertider och länkar som kan vara bra att ha:

    Information från övriga institutioner vid universitet finner du här!

    En riktigt skön sommar önskas från oss alla på KOM!