Vintertider på KOM

Öppettider

Administrationen och studievägledningen på KOM har nedsatt bemanning under undervisningsuppehållet 22 december-7 januari. Vi öppnar igen med full styrka måndagen den 10 januari 2022.

Bibliotekens alternativa öppettider.

Ansökning och antagning inför våren 2022

Det andra antagningsbeskedet skickades ut 22 december.

15 december öppnades nedanstående kurser för sena ansökningar:

Behörighet

En del av er som sökt fortsättningskurser, eller kurser på avancerad nivå och fått beskedet att ni är villkorligt antagna: Ibland betyder det att du har läst vid annat lärosäte tidigare och att studievägledaren behöver titta på kursplaner, och litteraturlistor, från dina tidigare studier för att se att de kan motsvara vår utbildning. Oftast handlar det om att du saknar några högskolepoäng för att uppnå full behörighet. Då har du fram till terminsstarten på dig att se till att dessa poäng kommer in i Ladok (kontrollera det på Studentportalen).

Praktikkurser

Information om praktikkurserna i MKV och Retorik. För frågor om praktikkurserna i journalistik, kontakta kursansvarig Ola Isaksson eller studievägledningen.

Terminsstart våren 2022

Välkomstbrev med besked och instuktion om kursintroduktioner skickas ut omkring den 11 januari. Schema, kursplaner och litteraturlistor finner du på kurshemsidorna.

En riktigt härlig vinterledighet önskas från oss alla på KOM!

HT-fakulteternas guide till distansundervisning med digitala verktyg

Information med anledning av Covid-19

Sidansvarig: michael.rubsamenkom.luse | 2021-12-20