Inför terminsstarten på KOM

Placerats som reserv? Om du placerats som reserv kan du komma att bli kallad fram till och med några dagar in på terminen, beroende på när vi får återbud från antagna studenter. Du blir kontaktad via telefon och/eller mail (se de uppgifter du uppgav på antaging.se)

 

Ny i Lund? Läs mer om allt det praktiska här! Och glöm inte att följa oss på Facebook - här kommer matnyttig och intressant information om allt KOM-relaterat, och du kan skriva frågor. Du kan också gå med i vår facebookgrupp, en mer interaktiv plats, där sådant som praktikplatser och liknande annonseras.

 

Du som är antagen hittar information om kursintroduktioner på nedanstående länk.

 

Om du har frågor kring själva ansökan och antagningen kan du vända dig till Antagningsservice

 

Skriver du omtenta i augusti gäller följande: Ingen anmälan behövs, dock behöver ni antingen vara registrerade eller omregistrerade så att ni har en aktuell tentakod.

 

På våra kurshemsidor finner ni ytterligare information om höstens olika kurser:

 

Har du frågor av generell karaktär är Studentreceptionen öppen. Exempelvis kan du prata med dem om din ansökan till universitetet, studier och studentliv. De hjälper också gärna till med praktiska frågor som till exempel att hitta rätt bland Lunds universitets byggnader.

Du hittar dem på St Algatan 4 och de har öppet måndag-fredag kl 10-13, till och med 19 augusti. Telefon: 046-222 01 00 (mån-fre kl 10-12).

Du kan också ställa frågor till dem på deras Facebooksida eller via e-post studentreception@lu.se

 

Information och frågor om ditt IT-kontoLU Servicedesk

Välkomna i september!